Persondata
Rejs og oplev grupperejser med dans

Politik om persondata


Rejsogoplev respekterer dit privatliv,m og vi passer godt på dine data.


Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger. Rejsogoplev er 100 % danskejet selskab, som leverer rejser og rejseoplevelser til private og offentlige virksomheder i Danmark. Rejsogoplev’s hovedkontor ligger i Skanderborg, og vi er underlagt den europæiske persondatalovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).


Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e-mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er for os nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores kunder. Undlad venligst at bruge vores tjenester, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler personoplysninger i henhold til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Erklæringen gælder for alle forretningsprocesser i Rejsogoplev.



Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger leverer oplysninger om den databehandling, som udføres af Rejsogoplev samt på vegne af vores samarbejdspartnere på grundlag af deres instruktioner.


Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig på vores hjemmeside: www.rejsogoplev.dk


Anvendelsesområde og accept

Når du bestiller en rejse hos os, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne gennemføre din bestilling. Det er oplysninger om alle rejsendes navn, fødselsdato, alder og køn, som er omfattet af bestillingen samt adresse og kontaktoplysninger for den hovedrejsende. Det sker også, at vi får dine personoplysninger fra en turleder eller en af dine medrejsende. Vores udgangspunkt er, at den, der giver os sådanne oplysninger, har indhentet alle de medrejsendes samtykke til at give sådanne personoplysninger til os.


Når du rejser med os, indsamler vi også oplysninger om din rejse. Udover ovenstående oplysninger er det f.eks. billetnummer, destination, rejsevarighed og andre eventuelle tjenesteydelser, som du har valgt at benytte i løbet af rejsen. Du kan vælge om du vil videregive yderligere oplysninger til os, for eksempel hvis du har brug for specifik hjælp, har allergier eller andre oplysninger om dig eller andre på din rejse. Når du videregiver personfølsomme oplysninger til os, giver du dit samtykke til, at vi indsamler, bruger og deler disse oplysninger med tredjeparter med henblik på at levere de efterspurgte ydelser.


Trækker du dit samtykke tilbage, kan det medføre at vi ikke kan levere dele af den efterspurgte ydelse.


Når du bruger vores hjemmeside eller modtager vores nyhedsbrev, registrerer vi din IP-adresse, geolokalisering baseret på din IP-adresse, browsertype, enhedsinformation, henvisende hjemmeside, og browseradfærd.


Hvorfor behandler vi personoplysninger

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til de ovenfor angivne formål er primært baseret på, at Rejsogoplev ud fra et forretningsperspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.  Vi bruger for eksempel dine personoplysninger til at udstede billetter og rejsedokumenter samt til at foretage hotelbestillinger og gennemføre betaling af de ydelser, du har bestilt.


Hvis du har bestilt yderligere ydelser såsom lejebil, udflugtspakker osv., bruges oplysningerne på samme måde til at levere disse ydelser.


Når du har bestilt en rejse, bruger vi dine personoplysninger til at sende bekræftelse, vigtige oplysninger om din kommende rejse og tilbud relateret til rejsen.  Når du er kommet hjem fra din rejse, kan vi evt. kontakte dig med henblik på at give os feedback for at hjælpe os med at forbedre vores ydelser. Sker der ændringer i forhold til din rejse, vil vi kontakte dig enten via mail, brev, sms eller telefonisk, afhængigt af ændringen og de kontaktoplysninger, som har vi har på dig.


Administration af din rejse indbefatter også brugen af dine oplysninger til bogføring, afregning, revision.   


Hvordan indsamler vi dine personoplysninger

Generelt indsamler Rejsogoplev personoplysninger direkte fra dig eller andre personer, som er tilknyttet dig. Vi anvender også cookies på dette website og andre sporingsteknologier, når du bruger vores hjemmeside og når du interagerer med os per e-mail for at optimere din oplevelse af Rejsogoplev.


Personoplysninger som indsamles via cookies, bliver udelukkende brugt for at kunne markedsføre os mere målrettet overfor dig.


Hvad er en cookie

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes, for at vi kan se, hvor de besøgende på websitet kommer fra – eksempelvis efter at have søgt på en søgemaskine, klikket i et nyhedsbrev o.s.v. – så vi kan optimere vores website, se effekten af vores markedsføring og tilpasse vores aktiviteter til de besøgendes interesser og adfærd.


Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


Sådan sletter du selv cookies


Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Du kan også slette dem.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/


Denne website benytter cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Facebook cookies

Facebook Remarketing: Facebooks tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller Facebook, at du har tjekket websitet. Vi går derefter ud fra, at du har en interesse for Rejsogoplev og indholdet på dette site. Når du besøger Facebook, kan du derefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold.


Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.


Hvordan deler vi dine personoplysninger

Hvis du laver et indlæg, kommentar eller lignende i Rejsogoplev’s bruger-communities eller i andre fora på Rejsogoplev’s sider, kan sådanne oplysninger læses og bruges af enhver med adgang til sådanne fora og anvendes til formål udenfor Rejsogoplev’s eller din egen kontrol. rejsogoplev ApS er ikke ansvarlig for oplysninger, du indsender i sådanne fora. Rejsogoplev publicerer ikke kommentarer, anbefalinger eller lignende udarbejdet af dig uden dit forudgående samtykke.


Rejsogoplev sælger, udlejer eller deler ikke dine oplysninger med tredjeparter i markedsføringsøjemed. Vi deler kun dine personoplysninger med vores partnere, og kun når dette er nødvendigt for din rejse. For at kunne tilbyde nogle af de ydelser, som du har bestilt fra os, bruger vi leverandører og aftalepartnere. Det vil ofte være nødvendigt, at vi giver personoplysninger til disse for at tjenester skal kunne udføres. Dette gælder f.eks. hoteller, flyselskaber, busselskaber og leverandører af diverse udflugter.


Vi kan overføre dine personlige oplysninger til tredjepart, hvis vi er forpligtede til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde lovmæssige/juridiske forpligtelser.


Dine rettigheder

Retten til at fravælge markedsføringskommunikation.


Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra Rejsogoplev og kan gøre det ved at kontakte os via e-mail på oplev@rejsogoplev.dk eller brug kontaktformularen


Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra Rejsogoplev, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at administrere din konto eller de tjenester, som leveres til vores samarbejdspartnere.


Grundlæggende rettigheder

Du har til enhver tid ret tid at bede Rejsogoplev om et overblik over personoplysningerne om dig, og du kan have en ret til dataportabilitet.


Du har også ret til at anmode Rejsogoplev om at korrigere unøjagtigheder i dine personoplysninger. Du har endvidere ret til at anmode om sletning af personoplysninger og til at begrænse eller fremsætte indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller andre tjenestespecifikke vilkår.


Du har endelig også ret til at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende vores behandling af dine personoplysninger.


Datasikkerhed og opbevaring

Rejsogoplev tager den tillid, du viser os, meget alvorligt.


Rejsogoplev forpligter sig til at undgå uautoriseret adgang, offentliggørelse eller anden afvigende behandling af personoplysninger.


Rejsogoplev skal sikre fortroligheden af de personoplysninger, vi behandler, fastholde integriteten af personoplysninger og sikre sin tilgængelighed i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.


Så længe opbevarer vi dine personoplysninger

Rejsogoplev opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det anførte formål samtidig med, at der tages hensyn til vores behov for at besvare forespørgsler og løse problemer samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning.Dette betyder, at Rejsogoplev kan opbevare dine personoplysninger i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Når de personoplysninger, vi har indsamlet, ikke længere er nødvendige, sletter vi dem.


Vi kan behandle data ud fra statistiske formål, men i sådanne tilfælde vil dataene være pseudonymiserede eller anonymiserede. 


Underleverandører og eksport af personoplysninger

Rejsogoplev bruger underleverandører og kan i den forbindelse eksportere dine data til et sted uden for EU.  Disse underleverandører er typisk leverandører af rejser, oplevelser, overnatninger eller andre ydelser.Ved brug af underleverandører vil Rejsogoplev indgå en databehandlingsaftale (DPA) med underleverandører for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for dig.


Når underleverandører er placeret uden for EU, sikrer Rejsogoplev det juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler på vegne af dig. 


Ændringer til denne erklæring

Hvis vi ændrer vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, publicerer vi den reviderede erklæring her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå erklæringen regelmæssigt. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af vores erklæring, som i betydelig grad ændrer vores praksisser for persondatabeskyttelse, kan vi også meddele dette til dig på andre måder, eksempelvis ved at sende en e-mail eller ved at offentliggøre en meddelelse på vores hjemmeside og/eller på sociale medier, inden ændringerne træder i kraft.


Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret den 25. maj 2018.   

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved