Danmark
Rejs og oplev grupperejser med dans

Studietur i Danmark
22.-25. oktober 2020


Tilmelding senest den 29. september

Vi kører fra Århus via Fyn til Sjælland med mulighed for opsamling nogle steder undervejs.

Vores første besøg er hos DLF i St. Heddinge, hvor verdens største andelsejede frøfirma har gang i en masse udviklingsarbejde så som nye sorter og meget andet. Det skal vi høre nærmere om!

Næste besøg er på Bregentved Gods, som er et af Danmarks største. Her kan vi ikke nå det hele. Men skal høre om deres markdrift og svineproduktion - og nok sparke lidt dæk.

 

Vi overnatter på hotel med aftensmad i Nykøbing Falster, hvorfra der ikke er langt til Knuthenborg Gods. Her skal vi høre om deres markbrug og nok køre en kort tur gennem Safari Parken uden stop. Derefter spiser vi en god frokost i Lysemose og kører videre til Døllefjelde Maskinstation. Den er blandt andet kendt for sit fokus på avl og høst af grønne ærter. Herefter indkvartering på hotel Maribo Søpark med aftensmad.

 

Efter en god morgenmad kører vi til Rødbyhavn, hvor vi skal høre om bygning af Femern-tunnelen, som bliver en 18 kilometer lang sænketunnel. Det bliver dermed verdens længste sænketunnel for både biler og tog. Derfra kører vi til Tårs og sejler med færgen til Spodsbjerg på Langeland med frokost for egen regning under den 45 minutter lange overfart. Næste besøg er hos Ulrik Bremholm, Rubenlund Agro. Han har et stort markbrug og svineproduktion - og er med i bestyrelsen for Danish Crown. Aftensmaden får vi på Hotel Christiansminde i Svendborg, hvor vi også overnatter.

 

På turens sidste dag kører vi til Sanderumgaard, hvor vi skal møde driftsleder Henrik Terp. Han står for godsets planteavl, hvor der også er en større produktion af spisekartofler og en mindre af spiseasparges. Henrik er også formand for Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK (FRDK). Vi runder turen af med en frokost på Hotel Nyborg Strand. Herfra er det muligt for sjællændere og andre fra østlige øer at komme østover, mens bussen kører tilbage til Aarhus.

 

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved