Rusland
Rejs og oplev grupperejser med dans

Studietur til Rusland

18. -22. oktober 2020


Sidste frist for tilmelding og indbetaling af depositum, der blandt andet dækker flybilletten, er 7. august 2020


Det russiske landbrug er på vej op i gear og producerer i dag meget mere end for få år siden. Oplev selv, hvordan det sker på en spændende studietur med andre højdepunkter såsom Moskva og den Transsibiriske jernbane.

 

Efter den vestlige boykot af Rusland i 2014 og den russiske gengældelse i form af blandt andet boykot af vores landbrugsprodukter, har der været fart på udviklingen af det russiske landbrug. Det i en grad, så behovet for import af fødevarer er faldet dramatisk de senere år. Hvordan det er gået til, og hvor det russiske landbrug er nu, og hvor det er på vej hen, skal vi stifte nærmere bekendtskab med på denne studietur.


Studieturen er arrangeret af Effektivt Landbrug sammen med rejsogoplev - og i Rusland vil frøfirmaet Barenbrug stå for at arrangere de spændende besøg på moderne russiske storlandbrug.

 

Udrejse fra Billund eller København

Studieturen starter enten i København eller Billund med at flyve til Riga, hvor vi alle mødes og flyver videre til Moskva.


Lørdag efter ankomst har vi ikke tid til andet end at spise en typisk aftensmad på en restaurant. Dagen efter tager vi på en guidet rundtur til en stribe af de kendte seværdigheder i Moskva med en dansktalende guide. Efter det en frokost, hvorefter vi kører mod nord til Rostov Velikij, hvor vi skal bo i to nætter. Den tredje og sidste nat bor vi på hotel i den ældre, flotte by Yaroslavl, hvorfra vi kører med den Transsibiriske jernbane tilbage til Moskva.


Fra Rostov Velikij kører vi ud til besøgene mandag og tirsdag på to spændende landbrug med malkekøer og salgsafgrøder. Det ene med 2.100 køer, der i gns. yder 10.300 kg mælk, og i alt 3.200 hektar med grovfoder, grønsager og salgsafgrøder. Det andet med 4.500 malkekøer, der i gns. yder 11.400 kg mælk. 


Desuden vil vi komme til at høre om de aktiviteter, Barenbrug har i Rusland - og om udviklingen af det russiske landbrug.


Oversætter fra engelsk til dansk mv.

Vi har en engelsktalende guide med hele tiden, og Niels Damsgaard Hansen er med som erfaren dansk rejseleder. Han oversætter fra engelsk til dansk ved besøgene, og hvor det ellers er nødvendigt.


Se mere i selve programmet for turen

Pris 9.995 kr. i delt dobbeltværelse.

Du kan læse meget mere om turens indhold i dagsprogrammet, som du kan se her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til niels@rejsogoplev.dk eller ring på 51 41 71 58.

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved