Rusland

Studietur til Rusland

23. - 27. oktober 2021


Sidste frist for tilmelding og indbetaling af depositum, der blandt andet dækker flybilletten, er 9. august 2021

Det russiske landbrug er på vej op i gear og producerer i dag meget mere end for få år siden. Oplev selv, hvordan det sker på en spændende studietur med andre højdepunkter såsom Moskvas mange seværdigheder.


Efter den vestlige boykot af Rusland i 2014 og den russiske gengældelse i form af blandt andet boykot af vores landbrugsprodukter, har der været fart på udviklingen af det russiske landbrug. Det i en grad, så behovet for import af fødevarer er faldet dramatisk de senere år. Hvordan det er gået til, og hvor det russiske landbrug er nu, og hvor det er på vej hen, skal vi stifte nærmere bekendtskab med på denne studietur.


Studieturen er arrangeret i samarbejde med Effektivt Landbrug - og i Rusland har Barenbrug arrangeret to forskellige, meget spændende besøg på landbrug med effektiv mælkeproduktion, salgsafgrøder, grønsager og kartofler.

 

Udrejse fra Billund eller København

Studieturen starter i Billund eller København med at flyve via Frankfurt videre til Moskva. Efter ankomst transfer i bus til hotellet, hvor vi får en sandwich.


Næste morgen kører vi i bus til Yaroslav. Frokost får vi undervejs, og efter ankomst er der guidet rundtur i den historiske by.


Tirsdag skal vi på et særdeles spændende fagligt besøg på et landbrug med 4.500 højtydende malkekøer og en omfattende planteavl. Om eftermiddagen kører vi til Rostov Veliky, hvor vi også kommer på en cirka fire timers guidet rundtur i den historiske by.


Onsdag starter dagen også med et rigtig interessant besøg på et landbrug med 2.100 malkekøer og 3.200 hektar, hvoraf der er hele 500 hektar med grønsager og kartofler. Derfra kører vi til Moskva og får en guidet rundtur til mange af seværdighederne. Vi runder af med aftensmad på hotellet.


Torsdag morgen kører vi tilbage til Moskva lufthavn for at flyve hjem til Billund eller København.


Oversætter fra engelsk til dansk mv.

Vi har en dansk eller engelsk talende guide med hele tiden, og   Niels Damsgaard Hansen er med som erfaren dansk rejseleder. Han oversætter fra engelsk til dansk efter behov.

 

Se mere i selve programmet for turen

Pris 9.345 kr. i delt dobbeltværelse.


Du kan læse meget mere om turens indhold i dagsprogrammet, som du kan se her på hjemmesiden. Har du spørgsmål, så skriv gerne til niels@rejsogoplev.dk eller ring på 51 41 71 58.

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk