USA
Rejs og oplev grupperejser med dans

Super spændende studietur til Californien, Nevada og Arizona

28. februar - 9. marts 2020


REJSEN ER UDSOLGT


Har du lyst til at opleve både landbrug, storslået natur og meget mere i USA? Så har du chancen nu med start i San Francisco, hvorfra vi kører mod Los Angeles, videre til Las Vegas, forbi Grand Canyon og afslutter i Phoenix i Arizona.


Det er ret svært i ord at beskrive alt det, der er at opleve ved at køre rundt i det sydvestlige USA. Men ruten på denne spændende og sjældent udbudte studietur rummer en pæn bid af alt det storslåede, der kan opleves. Selvfølgelig er der nogle helt anderledes landbrug, som vi kan lære noget af og få nye ideer fra. Og så er der den enestående natur lige fra Grand Canyon til et stykke af den fascinerende køretur ad den berømte Highway 1 langs Stillehavet. Undervejs kommer vi til en række spændende byer, hvor ikke mindst San Francisco, Los Angeles og Las Vegas hører til de mest kendte.


Vi kører i to minibusser med plads til otte personer i hver inklusive førerne. Der er lagt tid ind til at stoppe undervejs, så vi kan nyde det, vi kommer forbi på den omkring 2.200 kilometer lange køretur gennem det meget varierede landskab.


I dagsprogrammet kan du læse mere om det, der sker de enkelte dage på den i alt 11 dage lange tur.

 

En rigtig familietur

Studieturen er lavet i samarbejde med Effektivt Landbrug og er tilrettelagt, så den passer til landmænd og deres ægtefæller/samlevere.


Oversætter fra engelsk til dansk mv.

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen. Han sørger for oversættelse ved besøgene, og når der ellers er behov for det. Desuden er han behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

 

Se mere i selve programmet for turen

Du kan læse meget mere om turens indhold i dagsprogrammet, som du kan se her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til niels@rejsogoplev.dk eller ring på 51 41 71 58.
 


rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved