England

Planteavlskursus i England

20. - 22. juni


Kun få pladser - skriv straks og hør om tilmelding til niels@rejsogoplev.dk


Der sker rigtig meget med pløjefri dyrkning i England. Noget af alt det skal vi opleve ved besøg på det anerkendte forskningscenter Rothamsted, hos tre erfarne landmænd og ved et afsluttende heldagsbesøg på Groundswell Agriculture. Ved besøgene er der oversættelse til dansk, så alle kan være med. Desuden er der tid til at gå i dybden med det, vi ser og hører - og tid til at snakke med hinanden om alt det, vi finder mest interessant inden for den pløjefri dyrkning.

 

Spændede besøg og pløjefri dyrkning

Mandag morgen starter med besøg hos det spændende forskningscenter Rothamsted, hvor der blandt andet er arbejdet med kulstoflagring i landbrugsjord i årtier. Derefter besøger vi familien Briggs, som driver et økologisk skovlandbrug med fokus på jordens sundhed og biodiversitet - og desuden har de gårdbutik og café, hvor vi skal spise aftensmad.


Tirsdag besøger vi to af de mest kendte inden for Conservation Agriculture, nemlig som den ene Clive Bailey og den anden Tim Parton.


Onsdag er hele dagen sat af til besøg på den store udstilling Groundswell Ag Show, hvor der både er maskiner, foredrag og masser af stande med forskellige virksomheder inden for pløjefri dyrkning.


Kursusstart og -slut

Kurset starter i London Stansted lufthavn mandag 20. juni kl. 9.00. Det passer med det tidspunkt, hvor Ryan Air flyet kommer fra København. Men desværre er der ikke et tilsvarende morgenfly fra Billund, så det er nødvendigt at tage over om søndagen og overnatte ved lufthavnen.


Kurset slutter i London Stansted lufthavn onsdag 22. juni kl. 17.30.


Pris og tilmelding

Prisen for kurset er 5.575 kroner + 25 % moms (i alt 6.969 kr.) pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for eneværelse er 1.110 kroner + moms (i alt 8.356 kr.) pr. person.


Prisen inkluderer alt det i programmet nævnte. Der fyldes op efter 'først til mølle princippet', så hele prisen betales ved tilmelding for at sikre pladsent.


Sidste frist for tilmelding er 20. maj 2022, og tilmelding kan ske på vores tilmeldingsblanket her på siden eller ved at udfylde blanketten bagerst i programmet og send den med mail til Niels Damsgaard Hansen på niels@rejsogoplev.dk


Hjælp til køb af flybillet

Bemærk, at der ikke er flybillet og eventuelt hotel den første nat med i prisen. Ønsker du hjælp til køb af billet og hotel, så henvend dig til Niels Dansgaard Hansen: niels@rejsogoplev.dkrejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk