Tilmelding senest 29. august 2022
Japan er ualmindeligt rejsemål for danske landmænd. Men de har haft stor interesse i og betydning med den betydelige eksport gennem mange årtier især af dansk svinekød og mejeriprodukter. De danske fødevarer er meget lovprist af de 124 millioner japanske forbrugere.
Landbruget i Japan betyder meget for befolkningen – der er rismarker overalt, hvor det er muligt. På studieturen stifter vi bekendtskab med, hvordan landbruget drives i Japan. Vi vil desuden opleve den unikke kultur, som både er meget traditionel og meget nytænkende.
Vi starter 22. oktober i København, hvorfra vi flyver til Tokyo.
På det tidspunkt er det efterår i Japan, men forvent højere temperaturer end i Danmark - nemlig fra 19 til 23 grader i dagtimerne.
Målet med studieturen er at få en direkte kontakt til de japanske landmandskolleger, opleve deres hverdag, udfordringer og få et indtryk af landbrugets vilkår i det velhavende land.
Men bare at bo og spise i Tokyo med sine 37 millioner indbyggere er en kæmpe oplevelse i sig selv.
Rejseleder på studieturen er vores journalist Jørgen P. Jensen, der skriver der fleste Global Farming artikler. Han har flere gange været rejseleder i Japan og oversætter ved besøgene fra engelsk til dansk – så alle kan være med.
Kort om studieturen, som er inklusive følgende:
Prisen ved mindst 25 deltagere er:
Prisen inkluderer ikke:
Yderligere oplysninger:
Hvis du ønsker yderligere oplysninger kontakt gerne Niels Damsgaard Hansen ved at skrive til mail niels@rejsogoplev.dk eller ring gerne på 51 41 71 5
Copyright. All Rights Reserved