Japan
Rejs og oplev grupperejser med dans

Studietur til Japan

13. - 23. juni 2020


Seneste tilmelding og indbetaling af depositum er den 5. april 2020

 

Japan er ikke et helt almindeligt rejsemål for danske landmænd. Men især svinekød i stor stil og mejeriprodukter er lovpriste produkter hos de 124 millioner japanske forbrugere. På denne studietur bliver der rig lejlighed til at stifte bekendtskab med landbruget i Japan. Vi skal også opleve deres kultur, som både er meget traditionel og meget nytænkende.


Rejsen starter 13. juni i Københavns lufthavn. På det tidspunkt er der allermest at se på de frodige japanske marker, og sommervarmen er behagelig.


Ligesom med Global Farming artiklerne i Effektivt Landbrug  er formålet med studieturen at få en direkte kontakt til de japanske landmandskolleger, opleve deres hverdag, udfordringer og få et indtryk af landbrugets vilkår i det velhavende land.   Men bare at bo og spise i Tokyo med sine 37 millioner indbyggere er en kæmpe oplevelse i sig selv. At byen i august 2020 skal være vært for de olympiske lege, giver kun ekstra krydderi på oplevelsen. Det er en begivenhed, som japanerne går utroligt meget op i.

 

Toyota og hurtigtoget Shinkansen

At komme ud i de japanske landområder er ofte en endnu bedre oplevelse end storbyerne. Derude er der store markområder, som står spejlblanke i vanddækkede rismarker. Ofte overraskes man over den høje standard, som der generelt er på de japanske landbrug.


Ud over en hel del besøg på landbrug bliver der tid til et meget interessant besøg på de enorme Toyota-bilfabrikker, togrejse med hurtigtoget Shinkansen, møde med vores folk på den danske ambassade i Tokyo og med Danish Crowns repræsentant. De vil gennemgå afsætningen af danske landbrugsprodukter med en vurdering af det japanske marked de kommende år. Mellem de faglige oplevelser bliver der også plads til kulturelle besøg, som giver indtryk af Japans historie og samfund - både i Tokyo, Kyoto og i landområderne, hvor turister normalt ikke kommer.

 

En studietur for alle interesserede

Studieturen er for alle med interesse for Japan – både som landbrugsland og som højværdimarked for dansk landbrugseksport.


Rejseleder er journalist og agronom Jørgen P. Jensen, Effektivt Landbrug, der har rejst i Japan med adskillige landmandshold og på reportagerejser over det meste af landet. Han er med på hele rejsen og oversætter til dansk. Desuden har vi Masumi Tsuchiya med som meget erfaren lokal guide. Hun har i en årrække arbejdet på den danske ambassade i Tokyo og kender derfor Danmark og danske landbrugsprodukter rigtig godt.

 

Næsten alt med i prisen

I prisen for turen, hvor der er mulighed for at dele dobbeltværelse eller få eneværelse, er der helpension, og alle entreer i programmet er inkluderet. Så det er stort set kun lommepenge, der er brug for udover drikkevarer til frokost og aftensmad.


Det er nemt at tilmelde sig via hjemmesiden - eller brug tilmeldingsblanketten (bagerst i rejseprogrammet), som sendes til Niels Damsgaard Hansen på mail: niels@rejsogoplev.dk

 

Indbetaling af depositum 9.500 kroner, der blandt andet dækker flybilletterne, skal ske senest 5. spril 2020. Dette er også sidste frist for tilmelding. Tilmelding er først bindende efter betaling af depositum. Se i øvrigt de nærmere betingelser for rejsen på tilmeldingsblanketten bagerst i dette program.

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved