Sydamerika
Rejs og oplev grupperejser med dans

Studietur til Brasilien og Argentina

18. november - 1. december 2020


Sidste frist for tilmelding er den 15. september 2020


I samarbejde med Effektivt Landbrug og kontakter i Sydamerika er der sammensat et spændende program med vægt på natur, planteavl og husdyr i Brasilien og Argentina. Turen er således designet til landmænd og deres ægtefæller/samlevere.


For de to sydamerikanske lande gælder, at de er særdeles store efter danske forhold. I markbruget er der meget stærk fokus på at hente høje udbytter med moderne dyrkningsteknikker og lave omkostninger. Det vil sige, at handelsgødning, planteværn og GM-afgrøder bliver brugt sammen med reduceret jordbearbejdning hos de proffe landmænd. Men der er også landbrug, som satser på økologisk produktion. Det kommer vi til at se i Brasilien.

 

Starter i Rio de Janeiro

Vi starter i millionbyen Rio de Janeiro, som blandt andet byder på den verdensberømte strand Copa Cabana. Efter at have kigget på nogle af byens store seværdigheder, blandt andet Cristo Redentor, den meget berømte Kristus-statue, som står på det 710 meter høje bjerg Corcovado og Sukkerbjerget kører vi på landet, oplever skøn natur og besøger den historiske Alliança Agroecological farm – hvor der er opdræt af får, malkebøfler og økologiske grønsager. Før vi forlader Rio de Janeiro er der mulighed for at bade fra en af de smukke strande.

 

Vi flyver til de berømte Iguazú-vandfald og besøger vandfaldene og verdens anden største vandkraftværk fra den brasilianske side – vi oplever det imponerende vandfald både fra den brasilianske og den argentinske side. Men før vi krydser grænsen til Argentine besøger vi et typisk brasiliansk landbrug.

 

Besøg på teplantage og risfarm

På den videre bustur mod Buenos Aires, hovedstaden i Argentina besøger vi den meget store teplantage Las Marias, hvor vi skal høre om produktionen af Mate, som de fleste argentinere drikker fra morgen til aften. I Buenos Aires skal vi opleve Evita Perons gravsted og præsidentpaladset med mere.


Den videre rejse bringer os til Tigre, hvor vi kommer på sejltur i deltaet med masser af beboede småøer og ingen biler. Vi vil opleve pampassen, hvor vi besøger flere landbrug med forskellige produktioner som dyrkning af soja, majs, hvede og frø. Vi ser en feedlot med opfedning af kvæg og besøger en mælkeproducent. Vi har også en aftale med det danske andelsselskab DLF, der er verdens største inden for frøavl, om et besøg hos dem og en frøavler i Pergamino.

 

De faglige besøg er under hele rejsen suppleret af fantastiske naturoplevelser og besøg på spændende attraktioner. 


Oversætter fra engelsk til dansk mv.

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen. Han sørger for oversættelse ved besøgene, og når der ellers er behov for det. Desuden er han behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

 

Se mere i selve programmet for turen

Du kan læse meget mere om turens indhold i dagsprogrammet, som du kan se her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til niels@rejsogoplev.dk eller ring på 51 41 71 58.


Pris

Studieturens pris inklusiv transport og helpension samt alle de nævnte oplevelser er 29.995 kr. i delt dobbeltværelse, og 

34.750 kr i eneværelse (begrænset antal pladser).


rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk

Copyright. All Rights Reserved