Island eksempel

Island mellem gejsere og gletsjere

Natur og landbrugsbesøg

 


Naturoplevelser, geotermisk kraftværk og lavacenter. Besøg hos mælkeproducent, hesteavler, landbrugsmuseum m.m.

 

En rejse til Island er en ganske særlig oplevelse. Og vil du hellere bruge tiden uden for bussen end inde i bussen, så er denne rejse måske lige noget for dig.

 

Vi kombinerer gode gåture med landbrugsbesøg, vi kommer helt ud i naturen og spiser vores medbragte frokost i Vorherres spisesal. En enkelt ridetur kan det også blive til for dem, der vil (tilkøb).

 

På denne rejse koncentrerer vi os om det sydvestlige Island, som trods beskedne afstande indeholder det meste af hvad landet byder på. Vi skal se på Geotermisk energi, gejsere og et helt nyt lava-center. Vi skal besøge landbrug med køer og heste, der er direkte efterkommere af de dyr, som vikingerne bragte med sig for godt 1.000 år siden. Og vi skal også besøge højlandet, hvor bønderne har opgivet kampen mod naturens kræfter, og overladt det til sommergræsning for fårene.

 

Oveni alt dette, skal vi selvfølgelig opleve det som Island er kendt for: Bade i naturligt opvarmet vand (husk badetøj), besøge Gullfoss, Geysir, Thingvellir,  Seljelandsfoss og selvfølgelig Reykjavik.

 

Og så er der naturen! Vi begiver os dagligt ud i den med vandrestøvlerne på og går nogle timer på grusveje, skovstier, knoldet terræn og ind i mellem skal vi måske springe over et lille vandløb.

 

 

Vores to rejseledere følger med dig hele vejen fra hhv. Billund og Kastrup, og hjem igen.

 

Morgenmad og aftensmad, undtagen rejsedagene og sidste aften er inklusiv. Frokosterne har vi med i rygsækken, sammen med den ekstra trøje og regntøjet. Flyrejsen er ca. 3 timer, og der er mulighed for at købe lettere måltider ombord.

 

 

Inklusiv i prisen er:

  • Flybilletter t/r fra Billund eller Kastrup.
  • Bustransport i henhold til programmet.
  • Studiebesøg hos mælkeproducent og hesteavler.
  • Entréer til Secret Lagoon, Helliheidi geotermiske kraftværk, Lavecentret, vikingegården Stöng og landbrugsmuseum.
  • Overnatning på hotel 7 nætter incl. morgenmad.
  • 6 x frokost.
  • 5 x aftensmad.

 

Rejseledere på rejsen er Lily og Anne. Vil du vide mere, så mail til lily@rejsogoplev.dk. 

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk