Japan sommer 2023

Unik rejse til Japan med kendt rejseleder

30. maj - 16. juni 2023 er der 3 ledige pladser på rejsen med masser af særlige oplevelser

- UDSOLGT




Der er skrevet masser af bøger og artikler om, hvor særlig japansk kulturen er – og en af de mest kendte, Asger Røjle Christensen, rejser med en mindre gruppe på kun 16 fra Tokyo til såvel Hiroshima og Kyoto 30. maj til 16. juni med masser af unikke oplevelser undervejs. Lige nu er der seks pladser tilbage.

 

Japan er et fantastisk rejseland, har mange danske turister erfaret. Der er trygt, der er rent og ordentligt alle vegne, og tingene fungerer velsmurt i den offentlige transport, på hoteller, spisesteder og seværdigheder.

Som danskere møder vi i Japan et folk med en anderledes opdragelse og kultur, men ikke mere anderledes, end vi kan forstå hinanden og have en god tid sammen.

 

Moderne og konservativt på samme tid

Det japanske samfund er moderne og teknologisk avanceret på nogle felter – og meget konservativt og bagud på andre felter. Kontrasterne falder i øjnene.

I mange årtier har vi haft stor samhandel med dem - især medicin, dansk svinekød og mejeriprodukter er lovprist hos de 126 millioner japanske forbrugere. Ligesom deres biler, elektronik med videre er kendt for kvalitet og derfor sælger godt hos os.

Måske uvist for mange er Japan således også verdens tredjestørste økonomi, kun overgået af USA og Kina.

 

Tæt på anderledes natur og kultur

På denne rejse er der rig lejlighed og god tid til at stifte bredt bekendtskab med Japan lige fra den traditionelle og samtidig meget innovative kultur til en pæn del af naturen.

Vi besøger også byer af stor historisk vigtighed som fx Kyoto og Hiroshima - og har tid til at lade vores meget erfarne guide, journalist og forfatter Asger Røjle Christensen, tidligere bosat i Japan i mange år og japansk gift, fortælle om det, vi ser og oplever undervejs.

Meningen med denne rejse er således, at vi inden for rammerne af den tid, vi har til rådighed, kommer hjem med et rigtig godt indblik i et meget anderledes land og dets folk.

 

Flere ture med hurtigtoget Shinkansen

Vi bruger nogle dage til byrundture i Tokyo, hvor vi oplever flere af de vigtigste steder og samtidig fornemmer stemningen i megabyen med lige omkring 14 millioner indbyggere. Blandt andet rundt om det olympiske stadion, Meiji-helligdommen og Harajuku. Det japanske køkken skal vi selvfølgelig også opleve.

Vi flytter os rundt mellem de mange forskellige steder, vi besøger, med lokaltog, hurtigtoget Shinkansen og bus. Ja, vi skal også ud at cykle mellem rismarker og se, hvordan te dyrkes og drikkes i Japan.

Selvfølgelig skal vi også opleve templer i Kyoto, se mindesmærkerne i Hiroshima og meget, meget mere end det. 


Næsten alt med i prisen
I prisen for turen er der helpension bortset fra nogle få frokoster, og alle entreer i programmet er inkluderet. Så det er stort set kun lommepenge, der er brug for udover køb af drikkevarer til frokost og aftensmad.


Se mere i programmet

Der står meget mere om rejsen i det detaljerede program, du kan klikke dig til øverst med knappen "Rejseprogram Japan".


  • Rejsen er inklusive følgende:
    18 dage med ud- og hjemrejse
    Fly fra København til Japan og retur
    Transport i Japan som beskrevet i programmet
    15 overnatninger med morgenmad på hoteller i god standard
    14 frokoster (uden drikkevarer)
    15 aftensmad (uden drikkevarer)
    Asger Røjle Christensen er rejseleder sammen med Niels Damsgaard Hansen og oversætter til dansk ved alle besøg med mere


  • Prisen inkluderer ikke:
    Drikkevarer til frokoster og aftensmad
    Rejseforsikring - spørg gerne om, hvad du/I har brug for af forsikring
    Personlige udgifter undervejs


  • Prisen ved 16 deltagere er:
    34.600 kroner i delt dobbeltværelse
    Forudsætning for disse priser er valutakursen på yen pr. 21. februar 2023


Indbetaling af hele prisen for rejsen er senest 11. april 2023, som også er sidste frist for tilmelding.