Norge

Nordkap-ekspeditionen
5. - 14. juli 2024 

Sidste frist for tilmelding 1. maj 2024


Nordnorge er populær, og vi tilbyder en rejse nord for Polarcirklen der bringer dig tæt på naturen og store attraktioner.

Rejsen til Nordkap foregår med fly, tog og turistbus. Rjsen begynder i Luleå og med tog rejser vi gennem Sveriges Lapland med stop i Abisko Nationalepark. Efter en rejse videre gennem Nordnorge og et besøg på Nordkap rejser vil tilbage med fly fra Alta. Vi rejser i en lille gruppe. Rejsen er planlagt, så alt pånær en frokost er inkluderet i prisen. På hele rejsen er der to rejseledere med, der både tilbyder stort kendskab til landbrug og Norge.


Dagene er lange og lyse, og vi skal opleve en fantastisk natur kombineret med landbrugsbesøg og kultur. På programmet er der vandring i Abisko Nationalpark, gondol til Narvikfjeldet, bjergkunst - helleristninger ved Alta, fugletur, gårdbesøg, Bivfrost - et arktisk whiskeydestilleri, besøg hos samere, En fjeldtur ved hammersfest - måske verdens nordligste by, Nordlyskatedralen i Alta og naturligvis Nordkap ved midnat. Praktisk om hoteller og vejr plus pakketips

Vi foretrækker små grupper - der er plads til 18 rejsedeltagere plus rejseledere på denne tur. 


Vi overnatter på  hoteller og gæstegårde. Vejret kan være hurtigst skiftende. I Nordnorge kan du ofte opleve alle fire årstider på en dag. Men husk, at der langt mod nord normalt er noget koldere end i resten af landet. Vi er trods alt nord for polarcirklen.


Som de siger i Norge: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte klæ'r. Så pak varieret og husk både sommertøjet og varmt tøj plus regntøj til kølige og våde dage. Medbring også vandrefodtøj og gerne vandrestave - vi skal ud og opleve naturen og på vandretur i fjeldet, så du skal kunne gå omkring 8 - 10 km - i roligt tempo.


Medbring også gerne en kikkert og termoflaske, så vi kan lave en kop kaffe/te undervejs. Vi har kaffe og te med.


Erfarne rejseledere 

Anne og Gert Aamand er rejseledere på turen. Anne har gennem de sidste 12 år været rejseleder og haft mange grupper med på rejse i Norden. Gert er agronom og er i sit daglige arbejde involveret i kvægavl i Norden. Han er godt kendt med norske landbrugsforhold. 


Har du spørgsmål om turen, er du velkommen til at kontakte Anne på anne@rejsogoplev.dk eller telefon 4027 2898.


Pris og tilmelding

Pris for rejsen inklusiv alle måltider (morgenmad, madpakke og middag - undtagen 1 x frokost) kommer snarest.


Med i prisen er:


 • Flybillet
 • Alle hoteller med morgenmad.
 • Aftensmad alle dage (drikkevarer for egen regning).
 • Frokost alle dage på nær en enkelt (madpakke).
 • Eftermiddagsforfriskning.
 • Alle oplevelser og entreer undervejs.
 • Bus og chauffør.
 • Danske rejseledere med stort kendskab til landet og landbrug.


Plus et overflødighedshorn af vidunderlig vild natur.


Prisen inkluderer ikke:

 • 1 x frokost 
 • Rejseforsikring
 • Lommepenge 
 • Drikkevarer til måltiderne

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk