Sydamerika eksempel

Udsigten over storbyen Rio de Janeiro er imponerende, og byen har udover sin smukke beliggenhed meget andet at byde på.

Spændende studietur til Brasilien og Argentina


Landbrug, natur og kultur er noget anderledes i Brasilien og Argentina, hvor landbruget dyrkes efter nogle for os anderledes principper på grund af helt andre klimatiske betingelser end vi er kendt med. Nu er der en chance for at opleve det på en interessant studietur


Turen starter for alvor, når vi lander i millionbyen Rio de Janeiro, som blandt andet byder på den verdensberømte strand Copa Cabana. Vi skal på heldags sightseeing i bus og opleve flere af byens største seværdigheder - for eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur på en bjergtop højt oppe over byens tage.


Ude af byen besøger vi et stort, historisk landbrug, der nu er nænsomt istandsat og drives økologisk med kødkvæg og grønsager. Vi besøger også et landbrug med malkebøfler.


Argentina er blandt andet kendt for sit kødkvæg på pampassen, og det bliver passet af gauchoer på hesteryg.

Efter to dage i og omkring Rio de Janeiro flyver vi til Foz do Iguazu, hvor vi oplever de storslåede vandfald fra både den brasilianske og argentinske side. Og vi skal også ud at sejle på floden i store gummibåde, så vi kommer på meget tæt hold af vandfaldene. Efter den gigantiske oplevelse kører vi til lufthavnen og flyver til Buenos Aires.


Der bliver tid til at opleve en del i Argentinas hovedstad med dens unikke seværdigheder, før vi kører ud på pampassen for at besøge farme, en feedlot med opfedning af kvæg, DLF, en frøavler og flere landbrug med forskellige, typiske produktioner.


Der er også tid til at sejle en tur i det særprægede Tigre-delta, hvor der slet ingen veje er, men kun bådsejlads.


Som rejseleder deltager tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen på hele turen. Han sørger sammen med de lokale guider for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.


Har du brug for flere oplysninger så ring til Niels Damgaard Hansen på tlf.: 51 41 71 58 eller send en mail til niels@rejsogoplev.dk.

Det storslåede vandfald Iguazu ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien. Det kan opleves fra begge sider.

rejs og oplev

Rejs og oplev aps

Vistoftevej 10

8660 Skanderborg

Rejsegarantifonden nr. 2911

Cvr. nr.: 39500426

Tlf.: 51 41 71 58

mail: oplev@rejsogoplev.dk